Touche-à-tout

Touche-à-tout handwerken

Algemene Voorwaarden

Versie: 1.0
Datum 10-01-2024

1. Algemeen
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Touche-à-Tout, gevestigd te Oud-Turnhout, België, hierna te noemen “de verkoper” of “Touche-à-Tout.”

1.2. Door een bestelling te plaatsen, gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. Bestelling en Overeenkomst
2.1. Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat de koper een bestelling plaatst via de website van Touche-à-Tout en deze bestelling door de verkoper is bevestigd.

2.2. De verkoper behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden.

3. Prijzen en Betaling
3.1. Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

3.2. Betaling dient te geschieden op de wijze zoals aangegeven tijdens het bestelproces. De bestelling wordt pas verwerkt na ontvangst van de betaling.

4. Levering
4.1. De verkoper streeft ernaar bestellingen binnen de aangegeven termijn te leveren. Indien de levering vertraging oploopt, wordt de koper hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld.

4.2. De verkoper is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens het transport.

5. Retourbeleid
5.1. De koper heeft het recht om de ontvangen producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits ongebruikt en in originele verpakking.

5.2. Retourzendingen worden enkel geaccepteerd na voorafgaande schriftelijke kennisgeving aan de verkoper en met vermelding van de reden van retour.

6. Garantie
6.1. De verkoper biedt de wettelijke garantie op alle geleverde producten.

6.2. De garantie is niet van toepassing in geval van onjuist gebruik, normale slijtage, of schade veroorzaakt door de koper.

7. Privacy
7.1. De verkoper respecteert de privacy van de koper en zal persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandelen.

7.2. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en worden niet aan derden verstrekt.

8. Toepasselijk Recht
8.1. Op alle overeenkomsten tussen de verkoper en de koper is het Belgisch recht van toepassing.

8.2. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in het arrondissement Turnhout.

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de koper zich akkoord met deze algemene voorwaarden. Touche-à-Tout behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden via de website bekendgemaakt.